CERITA TERHANGAT!!! ---> TERBAIK!!!

Terhangat ..

Jumaat, 4 Januari 2013

AJL27 : Anugerah Juara Lagu Ke 27

Yuna undur diri............pada AJL ke 27 kerana 
memenuhi tuntutan rakaman di Los Angeles.

TEKA-teki siapa bakal menggantikan Yuna untuk menyanyikan lagu Terukir Di Bintang sudah terjawab apabila pihak penganjur mengesahkan Aizat Amdan dipilih untuk mengambil alih peranan itu pada malam penyampaian Anugerah Juara Lagu ke-27, Ahad ini.

Penyanyi dan komposer berusia 24 tahun ini akui tidak menyangka apabila dimaklumkan Yuna memilih dirinya untuk menyanyikan lagu tersebut.

“Memang tak sangka sebenarnya. Apa pun, saya kena hafal lirik dulu dan sesuaikan diri dengan lagu itu cepat. Tinggal dua hari saja sebelum AJL27,” 

Aizat memberitahu, hanya ingin membantu rakannya, Yuna yang memerlukan dirinya serta berharap agar dapat menyampaikan lagu tersebut dengan baik Ahad ini.

“Persediaan belum mula apa-apa lagi. Cuma, saya akan cuba untuk beri yang terbaik... kawan dah minta tolongkan,” katanya yang mengetahui keputusan pemilihan itu semalam.

Mengulas soal lagu Terukir Di Bintang ciptaan Yuna itu, Aizat menyifatkan ia ‘simple’ dan ‘sweet’.

“Ia sebuah lagu yang klasik dan sesuai juga apabila dinyanyikan oleh lelaki. Lirik lagu ini universal dan melodi ala-ala Eropah,” katanya.Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Cerita Sensasi Terkini ---> Terhangat dan sensasi!!!