CERITA TERHANGAT!!! ---> TERBAIK!!!

Terhangat ..

Rabu, 7 September 2011

Segmen Di Bangku Kosong: "hasrulhassan.com Cari Blog Baru Kurang 300 Followers"

Syarat utama mesti blog yang kurang dari 300 Followers!

Caranya:
1- Buat satu entri dengan tajuk berikut: "Hasrulhassan.com Cari Blog Kurang 300 Followers"
2- Letakkan badge ini dalam entri anda itu:



Bercerita sedikit tentang blog aku : 


Tajuk blog aku pada asalnya adalah berkaitan Dunia Permotoran yang meliputi kereta-kereta tempatan dan antarabangsa, setelah siap blog ni aku rasa payah pulak hendak tumpukan pada satu tajuk sahaja..i




tu yang telah menyebabkan aku menambahkan tajuk blog aku kepada dunia blog dan permotoran. 

Jadi dengan tajuk yang besar aku boleh membuat pelbagai entri yang berkaitan isu semasa, cerita-cerita sengsasi dan tak lupa pada cerita berkaitan permotoran, moga dapat menarik minat para pembaca dari aku seorang bloggers ataupun siapa-siapa nak baca pun boleh, aku tak kisah.

Aku berblogging sudah masuk 2 bulan..dari 27 Mei 2011 - 21 Julai 2011 sedar tak sedar dah lama gak aku dalam dunia bloggers nie...dan dah banyak juga entri yang aku buat.

Tujuan aku berblogging ini adalah mengisi masa lapang yang ada, berkongsi dan bertukar-tukar pikiran dan pendapat dari orang ramai, tidak kira bloggers ataupun bukan bloggers sambil-sambil mencari pendapatan sampingan...hehehehe.

9 ulasan:

  1. dtg dr segmen HH....
    kat bawah link blogger yg join segmen ini..
    http://azwansprincess.blogspot.com/2011/09/list-peserta-hasrulhassancom-cari-blog.html

    BalasPadam
  2. suriani..terima kasih singgah

    BalasPadam
  3. thankz coz sudi tukar link..tapi saya xpandai nak buat cam tu? cmne nak buat ek? tlg ajar...

    BalasPadam
  4. Dari segmen HH ... Salam kenal dan follow.

    BalasPadam
  5. suriani nanti sy ajar
    rahmah...salam perkenalan.

    BalasPadam
  6. ok...tlg ajar k...tp soklan faham ke tu utk apa? terus jd xfaham..kuikui...

    BalasPadam
  7. ok akan masukkan awak dlm rakan blogger yg cumil..tap nk tnya awak cumil x nih??? hahaha..lawak aje nah...

    BalasPadam
  8. wah gud luck wess. semoga up trafik

    BalasPadam
  9. ziarah dari segmen hasrulhassan..
    sy pun masih baru, masih meniarap, xleh nak merangkak lg... hehe
    salam kenal...

    BalasPadam

Cerita Sensasi Terkini ---> Terhangat dan sensasi!!!