CERITA TERHANGAT!!! ---> TERBAIK!!!

Terhangat ..

Jumaat, 1 Julai 2011

Segmen Firdaus Life " Seminggu 100 Follower Kembali "

Assalammualaikum semua.......

Mari kita mengikuti segmen FIRDAUS LIFE  " Seminggu 100 Follower Kembali "
Seminggu 100 Follower Kembali
Seminggu 100 Follower Kembali apa lagi mari lah join blog Firdaus Life yang rajin buat segmen ini.
Selalu sangat Firdaus Life ni buat segmen dan aku seorang yang selalu mengikuti segmen Firdaus Life ini. 

Aku ikut bukan apa, sambil-sambil membaca entri tuan blog ini yang agak menarik juga dan bolehlah menambah ramai kawan sambil mempromosikan blog aku yang tak seberapa ini, agar blog ini akan dapat ramai pelawat dan akan menaikkan semangat aku untuk terus berblogging.

Kepada mereka yang berminat untuk mengikuti jejak langkah aku dalam mengikuti segmen FIRDAUS LIFE  " Seminggu 100 Follower Kembali "

Syaratnya mudah sahaja......

1. Buat entri bertajuk " Seminggu 100 Follower Kembali "
2. Letak header kat Firdaus Life dalam entri dan Link ke entri ini.
3. Sudah siap. Tinggalkan link di ruang komen.

37 ulasan:

  1. hai2..join jugak erk~

    thanks sudi singgah blog rozelt..hehe

    BalasPadam
  2. tia...syaz...bagus lah kalo dah join..hehehee

    BalasPadam
  3. dtg singgah dr segemn belog freaky...



    http://soliciousstorynory.blogspot.com/2011/06/seminggu-100-follower-kembali.html

    BalasPadam
  4. yuhuuuuuuuuuuuu..alya dtg nie!! nak terjah blog yg join segmen seminggu 100 follower, selamat berkenalan.. :)

    www.alyaesprezzo.com

    BalasPadam
  5. gary singgah cne lak...
    jom vote blog gary dalam pertandingan blog kreatif!!.. hehe~..

    Seminggu 100 Follower Kembali blog gary!!

    BalasPadam
  6. singgah dr blog freaky. hai kita same group!! xDD

    BalasPadam
  7. singgah sini...
    dari segmen encik freaky kite...

    BalasPadam
  8. salam perkenalan.. singgah dsini jugaaa... :p

    BalasPadam
  9. salam kenal dari sgmn smngu 100 follower :) lana folo sini, chawww!

    BalasPadam
  10. saya terjah sini dari blog freaky..^^ saya join jugak..menunggu senarai yg seterusnya...he3..btw, saya follow kamu tau..^^ kalau rajin follow saya jugak k..^^

    BalasPadam
  11. done follow...

    salam perkenalan...
    sy cik dd...
    dr kumpulan 1
    segmen seminggu 100 follower ;)

    BalasPadam
  12. datang terjah kumpulan 3 dari segmentseminggu 100 follower...
    saya dari kumpulan 1.
    kalau senang jemput2 lah singgah ke blog saya...

    BalasPadam
  13. salam ... hye hafizal ... singgah daripada segmen 100 followers ni .. nanti datang laa kat blog ye .. meh ni orang kasi link siap2 .. Segmen 100 Followers kat blog iPai

    BalasPadam
  14. woott! woott! singgah sini dari segmen seminggu 100 followers, i follow ^_^

    BalasPadam
  15. Tahniah dah tersenarai...
    Singgah dari segmen same utk follow blog ni..
    Andai sudi, singgah follow my blog..xde pksaan.

    p/s:::Komen copy N paste.. mungkin sudah menjadi followers anda.. :-)

    Happy Blogging

    BalasPadam
  16. haiii~ keen dtg sini utk support awak.. happy blogging.. chaiyookk, chaiiyoookk!! ^_^

    BalasPadam
  17. sggh dari group 1. folo sini jugakk. :P

    BalasPadam
  18. umi singgah dan follow...dari http://umiscupcake.blogspot.com

    BalasPadam
  19. hai....datang sinhai....datang singgah group 3 plak...sori lmbt...ni dari group 8...segmen freaky gak....singgah2 la blog saya ya...da follow cni...^^.v

    Bisikan Batinku

    BalasPadam
  20. follower datang dari group 6
    segmen freaky

    dtg sini pulak
    http://qwertyuiop-dan-tangan.blogspot.com
    leave comment n follow tau

    BalasPadam
  21. terjah sini. masa untuk follow~ :D

    BalasPadam
  22. Salam Singgah. Salam Perkenalan.
    Memeriahkan segmen freaky. Follow menerusi segmen seminggu 100 followers.

    Jemput untuk berkongsi ilmu dan info di BANGKU KOSONG. Sebuah blog yang menceritakan pengalaman suku abad.

    Terima kasih dan harap ketemu lagi.

    BalasPadam
  23. Salam :) Saya dari segmen freaky! Follow awak. Jom terjah blog saya pulak! :) TQ~

    BalasPadam
  24. hello there ! ame singgah sini dari list Segmen Seminggu 100 Followers . :)

    wahh , nice blog you have here yaw . keep on blogging and keep the great work here ya . dont stop ! haha :)

    have a nice day ahead of you and take care . ohh , jemput singgah blog ame pule kalau free . :)

    BalasPadam
  25. singgah sini dari segmen yang sama..nice blog...
    happy blogging..
    sudah follow sini k...

    check it out:http://saveq.blogspot.com/2011/07/blackberry-playbookthe-world-first-pro.html

    BalasPadam
  26. terjah sini dari segmen freaky. dah follow :)

    BalasPadam
  27. salam ziarah dari kumpulan 14...
    follow me...=)

    http://cikwunny2410.blogspot.com/

    BalasPadam

Cerita Sensasi Terkini ---> Terhangat dan sensasi!!!