CERITA TERHANGAT!!! ---> TERBAIK!!!

Terhangat ..

Jumaat, 1 Julai 2011

Segmen Ben Ashaari : Gegar Blog Julai 2011

Assalammualaikum.........

Jom kita bersegmen dengan Ben Ashaari GEGAR BLOG JULAI 2011

Santai Bersama BEN ASHAARI

Soalan pada contest akan datang nanti aku nak tahu apa Bentuk contest, hadiah dan berapa nilai hadiah...?? ok tak soalan aku....heheheheeee.

Syaratnya mudah.....sahaja kalo nak join segmen Ben Ashaari GEGAR BLOG JULAI 2011


  1. Buat satu entri khas..
  2. Letak header BEN ASHAARI.COM
  3. Tajuk : GEGAR BLOG JULAI 2011 dan linkkan ke entri ini ..
  4. Tulis apa saja yang mana aku boleh jadikan soalan pada contest akan datang nanti..
  5. Tinggalkan url entri korang di ruangan komen ini ..

18 ulasan:

  1. jenguk dari blog abg ben...

    http://eyty-story.blogspot.com/2011/07/gegar-blog-julai-2011.html

    BalasPadam
  2. gegaran sana siniiii

    http://segalanyaaku.blogspot.com/2011/07/gegar-blog-julai-2011.html

    BalasPadam
  3. cakk cakk!! dtg dari blog abg ben, hehe gegar blog julai 2011 !! haaaaaaii selamat berkenalan awk.. :)

    http://www.alyaesprezzo.com/2011/07/gegar-blog-julai-2011.html

    BalasPadam
  4. piwet!! singgah dari segmen sifu ben. jom follow http://ladypinkucuk92.blogspot.com/2011/07/gegar-blog-julai-2011.html

    BalasPadam
  5. kasi gegar blog u plak..hehehehe

    http://ayuitukamu.blogspot.com

    BalasPadam
  6. datang gegar sini.. salam ziarah dari gadis melayu..^_^

    GEGAR BLOG JULAI 2011

    jom join
    31-7 Birthday Giveaway

    BalasPadam
  7. ,datang singgah sini dari segmen BA..
    ,jom gegar blog !! =D

    SEGMEN GEGAR BLOG JULAI 2011

    BalasPadam
  8. kasi gegar sama ini blog! ^^,

    http://monolog25.blogspot.com/2011/07/gegar-blog-jun-2011.html

    BalasPadam
  9. hey there .

    ame singgah dari Gegar Blog Julai 2011 Ben Ashaari . wishing you all the best and good luck ya .

    keep on blogging . and ohh , jemput singgah blog ame ya bila bila free . haha . :D

    and have a nice day ahead !

    BalasPadam
  10. datang gegar dari segmen julai abg ben. mai ke blog. kalau follow lagi baik :)

    http://oasisofheart.blogspot.com/

    BalasPadam
  11. harloww..
    kite kasi gggeeegegarrrr !!

    hye !!
    merayap n lepak kat sini yaww...
    Nanti awk merayap n lepak la kat blog saya pulak taw..

    sy tunggu.. heeee ~ :)

    BalasPadam
  12. Gegar gegar gegar gegar gegar.....
    follow kamu... sudi2 la jenguk iejam, follow iejam berterima kasih sgt....

    http://nyuting88.blogspot.com/2011/07/gegar-blog-julai-2011.html

    BalasPadam
  13. datang sini menggegar blog anda
    http://osixninemomia.blogspot.com/2011/07/mai-la-tengok-kalau-boring.html

    BalasPadam
  14. ...hai awak.... selamat pagi ;)

    BalasPadam
  15. Salam...

    Datang sini nak KASI GEGAR blog kamu...
    Salam perkenalan...

    Selalu-selalu singgah My Blog...

    Nice Header...

    -Adios-

    BalasPadam

Cerita Sensasi Terkini ---> Terhangat dan sensasi!!!