CERITA TERHANGAT!!! ---> TERBAIK!!!

Terhangat ..

Khamis, 7 Julai 2011

Segmen BenAshaari " BRO , KASI KRITIK BLOG GUA SKIT , BLEH ? "

Assalammualaikum semua.....

Saya nak mengajak kau orang semua (bloggers) bersegmen petang bersama BENASHAARI.

Tajuk segmen brother ben ari ini ialah...... 

" BRO , KASI KRITIK BLOG GUA SKIT , BLEH ? "

Santai Bersama BEN ASHAARI
" BRO , KASI KRITIK BLOG GUA SKIT , BLEH ? "

Terbaik hari ini, perlu menyediakan diri sendiri dengan kata-kata aluan kepada bakal-bakal pengkritik.



Blog aku malaysiascore ini adalah blog yang baru setahun jagung...jadi banyak kekurangan dan kelemahan yang ada....dan kepada yang nak kritik boleh lah mengkritik apa sahaja pada blog aku ni...kalo aku bley baiki lagi blog aku nie agar setanding dengan blog-blog otai yang lain.


p/s saper-saper yang nak join...cepat. Tutup kul 10 malam nie......

25 ulasan:

  1. http://asakurakinosuke.blogspot.com/2011/07/bro-kasi-kritik-blog-gua-skit-bleh.html

    blog leh tahan le~~
    snang nk loading~~
    ^^ keep it up~~~

    BalasPadam
  2. blog ni ok, ringan, seanng loading, best

    cerita ini sesuai utk kanak2

    http://www.my-shopping2u.com/2011/07/cerita-ini-cerita-katak.html

    tpi kan klo ckp jgn marah tau,, klo leh ilangkan word verify :D

    BalasPadam
  3. simple n nice blog...loading pun laju

    do leave ur comment at mine ya!! =)

    http://kemnrocky.blogspot.com/2011/07/bro-kasi-kritik-blog-gua-skit-bleh.htmlloading

    BalasPadam
  4. blog ringan !! weeee

    http://lailamajid.blogspot.com/2011/07/bro-kasi-kritik-blog-gua-skit-bleh.html

    meh kritik sini plak :)

    BalasPadam
  5. blog ringan. simple, best.

    itulah komen edy. xlayak agi komen banyak2. sebab edy pun masih baru agi.

    edy dh follow sini ya.

    http://edyramanov.blogspot.com/2011/07/bro-kasi-kritik-blog-gua-skit-bleh.html

    BalasPadam
  6. blog yang ringan adalah blog yang best dikunjungi,,nice blog bro....

    http://lalat-pening.blogspot.com/2011/07/bro-kasi-kritik-blog-gua-skit-bleh.html

    BalasPadam
  7. thnx sebab dah kritik blog nana...

    blog nie okey la, tapi header macam serabut je...
    pe kata buat pop-up window utk comment..lagi satu word verification tak perlu rsenyer...=)

    BalasPadam
  8. datang nak kritik! hehehe..

    - blog ni ringan!
    - kaler suci dan bersih je. eceece... hehehe..
    - kalau bole, buat pop out comment
    - ops! ade word verifications ye? kalau boleh tak perlu :)

    ok, itu je. jgn marah. hihih :)

    http://zuezulaina.blogspot.com/2011/07/bro-kasi-kritik-blog-gua-skit-bleh.html

    BalasPadam
  9. salam, dtg kritik


    Simple jea blog ni..
    -tkr ke pop up window dan jgn ltk word verification --- comment setting!



    happy berblogging yea ;)
    http://pinkexia.blogspot.com/2011/07/bro-kasi-kritik-blog-gua-skit-bleh.html

    BalasPadam
  10. sggah dtg bg ulasan simple jerp,sesimple blog nie..kalo bley,nk snangkn pengunjung ygdtg komen,buang verification word kt bhagian komen nie,n bwat pop out comment..lg mudah n snang..slamat berblogging..=)

    http://anis-aneesa.blogspot.com/2011/07/bro-kasi-kritik-blog-gua-skit-bleh.html

    BalasPadam
  11. wa tatak pandai mau klitik . tapi wa mau mintak tolong . ini bukan along maa . hehee .. satu jer , buang word verification :)

    Cara Buang Word Verification

    BalasPadam
  12. Dtg singgah kritik ^________^..
    heee...mcm la saye bagus sgt bab2 kritik belog ni..


    Btw : belog ni dah nice

    http://soliciousstorynory.blogspot.com/2011/07/bro-kasi-kritik-blog-gua-skit-bleh.html

    BalasPadam
  13. blog yg kemas :)

    http://khairunnisaatikah.blogspot.com/2011/07/bro-kasi-kritik-blog-gua-skit-bleh.html

    BalasPadam
  14. plain nyer blog kamu... xmoo la word verification....susah laa...


    xmoo marah eyh...kang kene jual...
    (^_^)v


    http://idorazaifura.blogspot.com/2011/07/bro-kasi-kritik-blog-gua-skit-bleh.html

    BalasPadam
  15. as salam..

    ▂ ▃ ▅ ▆ 100%
    ─▀██▀───▀██▀─▀██──██─▀██▀▀ ▀─
    ──██─────██───██▄█▀───██▄█───
    ──██─────██───██▀█▄───██▀█───
    ─▄██▄▄█─▄██▄─▄██──██─▄██▄▄ ▄

    blog ni ringan, sedap mata memandang. tapi tang widget tu, kena kasi umph lagi ;)

    ni link entri pakcik~

    kritik dan komen blog pakcik kat sini~ =)

    tapi sebelum tu, pakcik nak tanya nih..
    adakah

    mencari kesalahan dalam cinta? Pakcik ada jawapannya~

    by : http://fadzli-rt.blogspot.com

    BalasPadam
  16. nice!..simple n cepat loading page..:)

    http://softwarefordummies.blogspot.com/2011/07/bro-kasi-kritik-blog-gua-skit-bleh.html

    BalasPadam
  17. nice blog :) keep it up and happy blogging :)

    http://sayapunyasukalaaa.blogspot.com/2011/07/bro-kasi-kritik-blog-gua-skit-bleh.html

    BalasPadam
  18. simple, tersusun dan menarik :)

    salam kenal dari ninie (n_n)

    http://ninieazriena91.blogspot.com/2011/07/bro-kasi-kritik-blog-gua-skit-bleh.html

    BalasPadam
  19. yuhuuuuuuuuuuuuu alya dtg nie!! blog dah smart, btw senang loading..happy blogging! :)

    http://www.alyaesprezzo.com/2011/07/bro-kasi-kritik-blog-gua-sikit-boleh.html

    BalasPadam
  20. dah follow awak..

    simple je blog ni..ringan dan loading cepat..saya suka..cuma kalau boleh, untuk kotak komen, buat popup window berasingan dan buang word verification, susah orang nak komen..huhu..

    SEGMEN ABANG BEN : "BRO, KASI KRITIK BLOG GUA SKIT, BLEH?"

    BalasPadam
  21. simple jer. ok la ni :) setuju dgn di atas.

    BalasPadam
  22. blog ringan je ni. simple, kemas. mesra pembaca.. thumbs up!

    jom terjah n follow blog kite balik :)

    http://grandecaffelatte.blogspot.com/2011/07/bro-kasi-kritik-blog-gua-sikit-bleh.html

    BalasPadam
  23. haaa... datang nak kritik ni... heee~

    blog ni simple...
    loading pon laju je blog ni... cuma Word Verification tu je kena check setting balik...

    btw.. happy blogging.. =D

    http://skytechxtreme.blogspot.com/2011/07/bro-kasi-kritik-blog-gua-skit-bleh.html

    BalasPadam
  24. hello there . ame singgah sini dari list segmen 'Bro , Kritik Blog Gua Sikit Boleh' , anjuran Ben Ashaari .

    well , keep on blogging and dont stop ! and ohh , keep up the great work here ! okayy ? ;)

    have a great day ahead and do take care . ohh , jemput singgah blog ame bila bila free ya . :)

    BalasPadam
  25. Blog awak ni terlalu simple lah. Bagus sbb loading laju. Hehehhe. Cuma tulisan kt header tu mcm tenggelam. =D

    Dan kalau boleh, buat pop up window k. Lagi senang. =D


    Dtg kritik blog saya jugak tau. Oh, ye. Dah join GA dari Korea dan Bandung yg saya anjurkan? =D

    BalasPadam

Cerita Sensasi Terkini ---> Terhangat dan sensasi!!!