CERITA TERHANGAT!!! ---> TERBAIK!!!

Terhangat ..

Isnin, 6 Jun 2011

Skandal Ryan Giggs terbongkar

malaysiascore ari ini nak beri laluan pada ruangan gosip  saja jer nak memeriahkan suasana dan berkongsi cerita, tak lebih dari itu... Harap2 peminat-peminat di luar sana jangan marah plak yerk....

Hari ni kisah gosip tak lain dan tak bukan  pasal pemain bola sepak dengan skandal seks.........


Bintang bola sepak Manchester United, Ryan Giggs nampaknya semakin menyinar dengan skandal seks dengan isteri adik iparnya iaitu Natasha, 28.Nampaknya hubungan mereka telah terjalin lebih kurang selama lapan tahun.                                                                                
sumber daripada http://www.hmetro.com.myAkhbar News of The World semalam melaporkan, Ryan Giggs menjalinkan hubungan dengan adik iparnya, Natasha, 28, selama lapan tahun.

Ekoran dakwaan hubungannya dengan bintang Big Brother, Imogen Thomas, dakwaan lebih banyak kecurangan Giggs pasti mengejutkan peminatnya.
Menurut akhbar berkenaan, jutawan bola sepak itu juga bermalam dengan Natasha, ejen hartanah pada 9 April lalu.

Tabloid itu juga mendakwa, Ryan Giggs berfoya-foya dengan Natasha tanpa pengetahuan Stacey, ketika isterinya itu hamil.

Bekas Personaliti Sukan BBC berusia 37 tahun itu dikatakan menghabiskan masa bersama-sama dengan adik iparnya di beberapa hotel selepas kali pertama bertemunya ketika wanita itu masih bujang pada 2003.

Seorang rakan memberitahu akhbar itu bahawa Natasha pernah berkata kepadanya: “Saya tahu ia salah. Ia adalah kecurangan paling teruk. Saya cuba menamatkan hubungan dengan Ryan Giggs tetapi ia seperti satu ketagihan. Apa saja yang dia cakap, saya akan ikut. Saya tidak mampu untuk berkata ‘tidak.’” Menurut Natasha, hubungan yang terjalin itu adalah menurut syarat yang ditetapkan Ryan Giggs dan bintang bola sepak itu tidak pernah menyatakan cinta kepadanya.

“Ryan Giggs tidak pernah menyayangi saya. Ia semata-mata mengenai seks,” kata rakan Natasha, memetik kata-kata wanita itu.
Giggs dikatakan berkenalan dengan Natasha lapan tahun lalu di kelab malam Sugar Lounge, Manchester ketika wanita itu masih berusia 20 tahun dan Ryan Giggs baru bertunang dengan Stacey.

Mereka mengadakan seks beberapa kali selepas itu.

Natasha kemudian berpacaran dengan adik Ryan Giggs, Rhodri pada 2003 sebelum mereka bertunang pada 2005.

Pada 2006, Natasha hamil ekoran hubungan dengan Rhodi. Tetapi dia masih menjalinkan hubungan dengan Giggs. Pada Jun 2008, khabar angin mengenai hubungan Ryan Giggs dengan Natasha tersebar tetapi tidak ada bukti menunjukkan ia benar. Rhodi dan Natasha akhirnya berkahwin pada 2010. - Agensi


skandal....skandal......skandal tu  di luar negara............yang dalam Malaysia mcm mana plak. Apa gosip yang terhebat hari ini yerk.

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Cerita Sensasi Terkini ---> Terhangat dan sensasi!!!