CERITA TERHANGAT!!! ---> TERBAIK!!!

Terhangat ..

Khamis, 9 Jun 2011

PUJI ATAU KRITIKLAH ENTRI KU INI .. bersama Ben Ashaari

assalammualikum semua para bloggers dan pengikut blog Ben Ashaari.....malaysiascore nak menyibukkan diri dalam memfollow segmen baru tajaan Ben Ashaari.

DSC_0061

DUNIA BLOG.........
Sekarang ini dunia blogging terus berkembang pesat di Malaysia, sepesat kemajuan dan kecanggihan teknologi komputer yang ada di dunia dan seperti kesesakan trafik atas jalanraya dan dalam dunia maya ini menjadikan kesibukan manusia hari ini dapat dilihat dan diluahkan dalam dunia maya yang serba canggih ini untuk manfaat diri dan orang ramai.

Dunia blog semakin hari semakin hebat dan sentiasa menjadi bualan orang ramai, untuk mendapatkan maklumat, berita, cerita dan sebagainya. Dari dunia blog ini juga kekosongan masa dapat diisi agar minat membaca pada rakyat Malaysia terus meningkat.


p/s mari ramai-ramai memeriahkan dunia blog......

14 ulasan:

  1. Salam. ada hadiah tak? mcm mana nak join?

    BalasPadam
  2. herumi : hadiahnya adalah dapat member yg ramai untuk berkongsi maklumat dan bertukar-tukar buah fikiran. nak join dah siap semua pergi ke link ben ashaari dan isi dalam ruangan komen..serta ulr herumi...

    contohnya mcm ulr saya :

    http://malaysiascore.blogspot.com/2011/06/puji-atau-kritiklah-entri-ku-ini.html

    BalasPadam
  3. salam hafizal.. awak apa kabar??

    BalasPadam
  4. saya puji , sebab karangan ni kreatif ... huhuhu ~

    BalasPadam
  5. cik jari tembab : yaaa..memg betul, jom semua follow segmen ini.
    fuyo : sy baik, bagaimana dgn awak plak.harap sihat yer.
    cik mimi : tq...tq so much. tapi tak lah kretif sgt.

    BalasPadam
  6. setuju dengan pandangan anda

    bro pun join juga.

    BalasPadam
  7. Blog ni dah tersenarai dalam bloglist lulu-pages :)

    BalasPadam
  8. Aaaa..sy nk kritik sket bleh? kurangkan kesilapan ejaan..hahaha

    Chillex ar bro..aku cuma nk ty..apa mksud perkataan nih.. tarfik, semaik, sentaisa, manjadi, menigkat..5 markah..hahaha

    BalasPadam
  9. dtg sini pulak..


    jgn lupa kembali..

    http://www.my-shopping2u.com/

    BalasPadam
  10. puji sbb kreatif..jom la dtg cni n komen n folow

    http://clickheartyamereen.blogspot.com/2011/06/puji-atau-kritiklah-entri-ku-ini.html

    BalasPadam
  11. dtg sini pulak..


    jgn lupa kembali..

    http://www.my-shopping2u.com/

    TYPO hehehe

    BalasPadam
  12. bro ahmad..terima kasih.
    lulu ..tq yer kerana sudi masukan blog yg tak seberapa dlm blog list lulu
    fauzie..tq, nanti sy akan cuba perbaiki lg kesilapan.
    frau reen..sy dah ke blog awk,tq singgah blog sy.
    shoping2u..tq yerk...sy dah baca tentang entri israk mikraj.
    dan terima kasih semua.....

    BalasPadam
  13. as salam..

    ▂ ▃ ▅ ▆ 100%
    ─▀██▀───▀██▀─▀██──██─▀██▀▀ ▀─
    ──██─────██───██▄█▀───██▄█───
    ──██─────██───██▀█▄───██▀█───
    ─▄██▄▄█─▄██▄─▄██──██─▄██▄▄ ▄

    er..apa kaitan dengan gambo tu dengan cerita ni? kaitannya? jap.pakcik kurang faham.huhu

    terima kasih berkongsi pendapat dan teguran~

    hm..dah godek2..
    pakcik berminat nak tahu perkembangan entri dan blog ni.
    maka, PAKCIK FOLLOW KAMU~ jika sudi, singgah dan follow pakcik.

    pakcik punya link blog entri segmen ni :

    http://fadzli-rt.blogspot.com

    BalasPadam

Cerita Sensasi Terkini ---> Terhangat dan sensasi!!!