CERITA TERHANGAT!!! ---> TERBAIK!!!

Terhangat ..

Selasa, 28 Ogos 2012

Bonus Raya Aidilfitri 2012 Dengan 10 Entri Terbaik Denaihati

Bonus Raya Aidilfitri 2012 Dengan 10 Entri Terbaik Denaihati


Assalammualaikum semua...anda nak duit raya tak...hehehe cepatlah apa tunggu lagi...!!!!

Blog Denaihati menyediakan duit raya RM100 untuk direbut oleh semua rakan setia seluruh dunia. Nak dapat duit raya tak semudah itu ada tugas yang perlu dibuat tetapi taklah sesusah mana. 

Semua rakan setia Blog Denaihati dari Malaysia hingga ke luar negara boleh menyertainya.


Syaratnya cukup mudah.......Buat satu entri bertajuk “10 entri terbaik Denaihati” dan tuliskan sebuah entri dengan menyenaraikan 10 entri terbaik Denaihati pada pandangan anda yang boleh dibukukan bersama backlinks entri tersebut mengikut katogeri yang anda suka. Katogeri boleh dipilih di bahagian bawah blog Denaihati. Seandainya anda suka Katogeri Blogging maka senaraikanlah 10 entri terbaik Tips Blogging dan jika anda suka Katogeri Kisah Kehidupan maka senaraikan 10 entri terbaik Kisah Kehidupan.

Senarai Entri di Blog Denaihati :-

Entri yang pertama :  AKTA 114A

Entri yang ke-2 :  Info dan tips istemewa

Entri yang ke-3 : Beli domain dan hosting

Entri yang ke-4 : Perlu update blog selalu

Entri yang ke-5 : Idea untuk blogger baru

Entri yang ke-6 : Cara memasang butang sosial

Entri yang ke-7 : Penulis blog yang bagus

Entri yang ke-8 : Cara popularkan blog


Entri yang ke-9 : Pengurusan laman blog



Bonus Raya Aidilfitri 2012 untuk semua Rakan Blogger yang tidak jemu-jemu bersama blog Denaihati. Berminat jom serbu Denaihati.com”.

8 ulasan:

  1. selamat hari raye..
    PENGUMUMAN!!!!

    BERMULA PUKUL12 TGHARI HINGGA PUKUL 5 PETANG INI SAHAJA..

    HARGA SEBOTOL PERFUME HANYA RM45 SAHAJA!!!FREE POSTAGE!!

    DENGAN SYARAT LIKE THE PAGE JEW TANDA SOKONGAN ANDA..
    CEPAT MASA TINGGAL 1JAM SAHAJA.. >__<

    KUNJUNGI https://www.facebook.com/onesperfumes

    BalasPadam
    Balasan
    1. Alah tak sempat pulak nak like...

      Padam
  2. Ni kategori apa incik pizal? Nk duit raya dari MalaysiaScore leh? haha..Selamat Hari Raya!

    BalasPadam
    Balasan
    1. ini katogeri blogging lah. nak duit raya kenalah datang rumah.

      selamat hari raya jugak yerk en.fauzi

      Padam
  3. Good luck , ni kategori blogging gamaknya hehe..

    selamat hari raya hafizal

    BalasPadam
    Balasan
    1. betul tuh saya sokong.....hehehee

      selamat hari raya juga yek pbee

      Padam
  4. Jutaan terima kasih diucapkan kerana menyertai "Bonus Raya Aidilfitri 2012" dgn entri bertajuk “10 entri terbaik Denaihati”dan semoga berjaya. InsyaAllah keputusan akan diumumkan dlm masa 7hari. Sentiasalah melawat Denaihati untuk mengetahui update terkini dari masa kesemasa.

    BalasPadam

Cerita Sensasi Terkini ---> Terhangat dan sensasi!!!