CERITA TERHANGAT!!! ---> TERBAIK!!!

Terhangat ..

Jumaat, 25 Mei 2012

Mesin Kad Kredit @ Credit Card Terminal

Assalammualaikum......

Kepada semua peniaga tak kira anda di mana dan apa sahaja perniagan anda....saya ada menawarkan mesin kad kredit dekan pakej yang paling murah...tanpa ada sewa bulanan.

Mesin Kad Kredit @ Credit Card Terminal
Apa itu Mesin Kad Kredit?

Mesin Kad Kredit @ Merchant Terminal @ Credit Card Terminal @ Swipe Machine merupakan satu medium perantara di antara pemilik kad kredit, peniaga dan pihak bank. 


Terminal tersebut digunakan bagi memudahkan ANDA sebagai peniaga memberi kemudahan pembayaran kepada pemilik-pemilik kad kredit melakukan belian barangan atau perkhidmatan di premis anda.
Jenis-jenis kad kredit @ debit kad
Jenis Mesin Kad Kredit



Terdapat 2 jenis terminal yg digunakan sebagai medium menerima pembayaran kad kredit iaitu:-



1) EDC Terminal - sambungan ke talian telefon tetap.

2) GPRS Terminal - sistem terminal tanpa wayar yg menggunakan simcard seperti handphone.

Pakej Yang Ditawarkan 


dokumen diperlukan

-lesen perniagaan(form D)

-sijil daftar perniagaan(form A/B)
-photostat ic
-3 bulan statment bank terbaru

untuk (sdn bhd)
-form 9,24&49
-salinan ic 
-3 bulan statment bank

64 ulasan:

  1. Dh meniaga online..terbaik!!!

    BalasPadam
  2. Balasan
    1. macam-macam ada...yang wireless pun ada...

      Padam
  3. salam tuan,

    bley email kontek no kt email sy..sy bminat nk tau psl benda ni..ni email sy inovasiqari@gmail.com

    BalasPadam
  4. Salam, saya berminat untuk mendapatkan mesin terminal GPRS. Mohon hubungi saya di kamal@aircav.com atau 0193896999, terima kasih.

    BalasPadam
  5. Salam, saya berminat untuk mendapatkan mesin terminal GPRS. Mohon berikan detail lebih lanjut dengan emailkan terus ke muhd.email@yahoo.com. Terima kasih.

    BalasPadam
  6. mohon email kepada saya detail harga bagi kedua2 jenis di carrentaljb@gmail.com. Terima kasih

    BalasPadam
  7. berminat terminal GPRS (urgent) call/sms 019 2166618 or eranetworkster@gmail.com

    BalasPadam
  8. Sy berminat dgn gprs terminal.email sy di amyanep@yahoo.com.tq

    BalasPadam
  9. saya berminat... emailkan saya detailnya dan no. tel u ke ayim_77@yahoo.com

    BalasPadam
  10. Sy berminat dgn gprs terminal.email sy di account@satusolution.com.
    Urgent!

    BalasPadam
  11. authorisation bank mane? sy berminat email detail alltime_prima@yahoo.com

    BalasPadam
  12. authorisation bank mane? sy berminat email detail alltime_prima@yahoo.com

    BalasPadam
  13. saya berminat untuk dapatkan satu.Sila email ke rahmanpg@gmail.com.Thanks

    BalasPadam
  14. email ke bookstarz.marketing@gmail.com. thanks

    BalasPadam
  15. Saya berminat untuk mengetahui dengan lebih lanjut tentang terminal ini .
    boleh email kan detail ke success_technologies12@yahoo.com

    BalasPadam
  16. saya berminat untuk dapatkan satu.Sila email ke riduanr@gmail.com.Thanks

    BalasPadam
  17. salam..saya berminat dengan gprs terminal dan authorisation bank mana?email saya nazizun@yahoo.com.my

    BalasPadam
  18. Saya berminat, sila emailakn semua detail ke voltech.auto@yahoo.com.my

    BalasPadam
  19. Saya berminat, sila emailkan semua detail ke syarikat saya asec.mktg@gmail.com

    BalasPadam
  20. saya nak apply machine ni..berapa lama boleh dapat & guna selepas sy bayar & sediakan all particulars yg u mintak ni..tq...email sy ali.harith7@gmail.com

    BalasPadam
  21. saya berminat, emailkan kepada saya nabeela2106@gmail.com

    BalasPadam
  22. saya berminat, emilkan kepada saya detail.. mir_sha5@yahoo.com atau sms/call 016 938 9604 terima kasih..

    BalasPadam
  23. Salam Tuan
    Saya berminat dgn GPRS Card Terminal. Hrp dpt hubungi/sms saya di 0124922551. Terima kasih

    BalasPadam
  24. Salam Tuan.saya confirm nak ambil..call saya di 019-220 8986..soffian

    BalasPadam
  25. Salam Tuan
    Saya berminat dgn GPRS Card Terminal. Hrp dpt hubungi saya di 0129505929 Man Terima kasih

    BalasPadam
  26. saya amat berminat dengan produk ini, sila email dinhasla@gmail.com

    BalasPadam
  27. Tlg emailkn ke zamkoken@yahoo.com ttg mesin pkai gprs @mobile...

    BalasPadam
  28. Sy nk th lbh lnjt ttg gprs mobile..tlg emailkn ke zamkoken@yahoo.com no hp 0175925536...

    BalasPadam
  29. hubungi saya untuk mesin terminal kredit di 0192116580..tq

    BalasPadam
  30. Saya berminat nak guna mesin terminal ni boleh emailkan saya maklumat lengkap ke sukorsp2@gmail.com

    BalasPadam
  31. Salam kepada syarikat yang mempunyai masalah untuk menerima urusniaga melalui kad kredit atau debit especially yg memerlukan transaksi secara online, syarikat telemareketing atau yang telah di reject oleh bank saya ada jalan penyelesaiannya. Boleh hubungi saya di 0129122472

    BalasPadam
  32. Salam kepada syarikat yang mempunyai masalah untuk menerima urusniaga melalui kad kredit atau debit especially yg memerlukan transaksi secara online, syarikat telemareketing atau yang telah di reject oleh bank saya ada jalan penyelesaiannya. Boleh hubungi saya di 0129122472

    BalasPadam
  33. salam , saya nak guna mesin EDC Terminal kat kedai saya. boleh mail maklumat lengkap ke mail saya ecc@live.com.my

    BalasPadam
  34. Assalamualaikum tuan saya berminat utk dapatkn mesin ini..sila email sy di suhasuhaila@gmail.com atau call 0196382699 hadi..as soon as possible. TQ

    BalasPadam
  35. Salam, saya berminat untuk mendapatkan mesin terminal GPRS. Mohon berikan detail lebih lanjut dengan emailkan terus ke zhafrihusin@gmail.com Terima kasih.

    BalasPadam
  36. Salam.sy nk apply mesin gprs.mintak tlg email details atau mintak contact no.email sy urmgmt@gmail.com

    BalasPadam
  37. Salam.. Saya nak tau lebih lanjut. Plz email kan saya atau SMS saya di 0199735110. Urgent...

    BalasPadam
  38. URGENT!!!! saya berminat dan ingin tahu lebih lanjut lagi.. tolong call atau whatsapp saya segera di nombor 01125876013 (wana)..

    BalasPadam
  39. Bagaimana nak mndptknnya? Boleh whatsapp sy 0196665141 izat

    BalasPadam
  40. Bagaimana nak mndptknnya? Boleh whatsapp sy 0196665141 izat

    BalasPadam
  41. Email saya details mna.vision@gmail.com

    BalasPadam
  42. Tlg emel..sye bminat tahu dgn lebih detail...norshabila@gmail.com

    BalasPadam
  43. Hi bro blh email detail tk kat mfmafair@gmail.com or whatpp kat 0193696181 tq

    BalasPadam
  44. bagi detail azizuljali79@yahoo.com

    BalasPadam
  45. Salam, saya berminat untuk mendapatkan mesin terminal GPRS. Mohon hubungi saya di makebeanbag@gmail.com atau 0163373749, terima kasih.

    BalasPadam
  46. saya berminat.sila email detail villameriahkampungmorten@gmail.com. TQ

    BalasPadam
  47. hai, saya berminat untk mesin terminal GPRS, boleh x emailkan details pada saya khairunnisa@nmgalaxy.com.my atau hubungi 0126423298

    BalasPadam
  48. Salam, saya berminat. Tolong emailkan detail to pauzi@gcrsb.com. TQ.

    BalasPadam
  49. tolong emailkan detail.casper_blitz@yahoo.com

    BalasPadam
  50. boleh emel detail nurfathia@fineacademy.com.my

    BalasPadam
  51. Boleh Emails kan details pada admin@neotechservices.com.my

    BalasPadam
  52. Saya berminat...call saya 0134443806

    BalasPadam
  53. Salam tuan. Saya berminat.. Mohon emel ke shuaib.pdm@gmail.com. Tq.

    BalasPadam
  54. salam tuan. saya bemnat. tlg emailkan kpd saya di iqbal.pwnb@gmail.com

    BalasPadam
  55. Sy berminat arelunt@gmail.com or call sy 0127212124

    BalasPadam
  56. EMail details ke seriyaninn@gmail.com
    terima kasih

    BalasPadam
  57. Saya berminat , hubungi saya di 0192136424 , segera

    BalasPadam
  58. Saya berminat email saya di me.azwa@gmail.com or 0193582340

    BalasPadam
  59. Berminat...

    Emel atau sms sy

    azmi5049@yahoo.com

    0193833309

    BalasPadam
  60. Zamri Abdullah11 Mac 2016 3:12 PTG

    Sy berminat. Sila whatsapp sy. 0196593031

    BalasPadam
  61. Sy berminat tlg wasapp Sy 0187777414

    BalasPadam
  62. boleh detailkan procedure mesin kad kredit tanpa wireless?

    BalasPadam

Cerita Sensasi Terkini ---> Terhangat dan sensasi!!!