CERITA TERHANGAT!!! ---> TERBAIK!!!

Terhangat ..

Khamis, 16 Februari 2012

Segmen Ben Ashaari | Kau berani kritik blog aku tak ???

BEN ASHAARI

Aku nak blog aku dikritik agar aku tahu kelemahan blog aku....agar aku dapat memberikan yang terbaik untuk pengunjung di blog aku......

Jom kita kritik....

35 ulasan:

  1. kunjungan balas.. perlu kemas kan sedikit blog awak supaya kelihatan lebih kemas terutama bahagian bawah terutama dekat footer layout...

    BalasPadam
  2. serang berhemah kt sini balik.. emm.. komen lebih kurang mcm hanyzham hadny tu.. kena kemas sikit.. kt atas mcm byk sgt..

    BalasPadam
    Balasan
    1. BAGUS LAH.....NANTI SAYA BETULKAN

      Padam
  3. footer tu perlu kemas sikit tau...tu je... :)

    BalasPadam
  4. hurm... ok dah blog nih... simple tapi kat bawah nih macam x tersusun... apa2pon ok jer untuk dibaca kalau ada entri best2... kan??? hehehhe, saya x join segmen tu lagi... tapi saja suka2 kritik kat sini.. heheh.. jgn marah yer...

    BalasPadam
  5. balas kunjungan..ermm... sy pun xtersenarai dlm bloglist awak..huhuh

    BalasPadam
  6. susun kemas sikit blog ni..warna biru n putih sakit mata..try
    kombinasi warna lain"

    harap kritikan saya tak menyebabkn admin terasa..meh kritik blog saya

    http://fendy1302.blogspot.com/2012/02/segmen-ben-ashaari-tanya-kau-berani.html

    BalasPadam
  7. Datang Dari Segmen Yg Sama...
    http://manssmile.blogspot.com/2012/02/ben-ashaari-tanya-ko-berani-kritik-blog.html

    Hmmmm...mau kritik apa erk?
    Hah...same with there all...kem,askan lagi blog awak nie..terutamanya bhagian footer..k Happy Blogging!! ^_^

    BalasPadam
  8. salam..dtg dr segmen sama..

    nur rasa blog ni okeh..tp kalu komen ni guna pop-up lg best..hehe

    BalasPadam
  9. sama gak lah mcm org lain...bahagian bawah(footer) ni kemaskan skit..susun elok2..heheh

    Kritik saya lak

    http://tiniersakura.blogspot.com/2012/02/ben-ashaari-tanya-kau-berani-kritik.html

    BalasPadam
  10. x la saya x delete la blog saya.. cuma kadang2 jer rasa macam nak berhenti... huhu saya dah join segmen nih... jom la kritik blog saya plak...

    http://nilamsuhana87.blogspot.com/2012/02/ben-ashaari-tanya-kau-berani-kritik.html

    BalasPadam
  11. hi dari segmen yg sme.
    eh2 kenapa bawah2 tu agak tak kemas.
    huhu :)

    http://pkaemerald.blogspot.com/2012/02/ben-ashaari-tanya-kau-berani-kritik.html

    BalasPadam
  12. nak ktitik juga ^^ header tu pun tak berapa kemas juga :)

    BalasPadam
  13. Kritik : Banyaknya iklan Nuffnang hang,nampak agak serabut....Luv the soft blue!

    Kritik kembali di : http://wwwmohdridwan.blogspot.com/2012/02/ben-ashaari-tanya-kau-berani-kritik.html

    BalasPadam
  14. Hai! Tengs sbb sudi kritik blog sy. Huhu. Awk punyer footer mungkin blh dikemaskan sikit. Tu je! Lg pun, background kaler biru cair. Sedap mata memandang! ^_^

    BalasPadam
  15. dari segmen yang sama.. kat footer blog tak tersusun sikit.. :) jom kritik saya pulak.. :P
    http://akusukebiru.blogspot.com/2012/02/ben-ashaari-tanya-kau-berani-kritik.html

    BalasPadam
  16. blog ni dah okey dari segi warna ..cuma kedudukan tu footer tak kemas .. hafizal perlu letak widget sama besar, sama kecik baru nampak cantik

    BalasPadam
  17. jom tolong puanbee jap hafizal.. tolong kat sini

    http://denaihati.com/iphone-4s-gadget-impian-puanbee-com

    BalasPadam
  18. hehehe, bahagian atas agak serabut ckit, yang lain ok..

    BalasPadam
  19. buat scrollbox utk bahgian komen..

    BalasPadam
  20. hai,dari segmen yang sama

    kritikan:bahagian bawah blog ni nampak terpinggir..bloglist kalau letak di sidebar ok kot.

    jemput kritik di blog saya
    azhafizah.com/2012/02/ben-ashaari-tanya-kau-berani-kritik.html

    BalasPadam
  21. hye,
    saya rasa footer tu perlukan perubahan supaya kemas

    jom kritik blog saya & saya dah follow sini
    http://nursyazwaniazween.blogspot.com/2012/02/ben-ashaari-tanya-kau-berani-kritik.html

    BalasPadam
  22. Boleh kritik ka? Hehehe.
    Blog yg minimalis, bagus. Tapi kalau blh design sikit, bg unik :D


    ps: Jemput join giveaway mudah dari saya jugak ye :D

    BalasPadam
  23. Dari segmen sama..
    Jom kritik secara berhemah..

    kalau bleh kemaskan footer ckit..:)

    BalasPadam
  24. hai, menjenguk dari segmen abg ben. sy dtg bkn utk mengkritik tp to say hello ! salam perkenalan. jom g blog saya =)

    BalasPadam
  25. Hai, salam perkenalan.
    Boleh je kan main singgahsinggah. Jum singgah cik Lily pulak.

    http://penchentalily.blogspot.com/2012/02/ben-ashaari-tanya-kau-berani-kritik.html

    BalasPadam
  26. Ikut suka kau la blog kau hahaha...opps jgn marah!

    1.Header cantik tapi besar gedabak nampak tak sesuai.tak kemas.
    2.Footer perlu perbaiki agar nampak kemas.
    3.Kau mmg kacak!
    4.Jangan amik hati ayat diatas.
    5.Happy Weekend!

    BalasPadam
  27. Eza singgah dari segmen yang sama. Sorry lewat nak terjah.. P, Eza tetap nak terjah. Hihi, rajin jalan2 tengok blog orang..

    Pendapat Eza :
    Letak widget follower atas sikit. :) baru senang nak nampak.:D

    Happy blogging, yeah :D

    BalasPadam
  28. Overall design dah okay. Tinggal part footer je lagi bagi kemas sikit. Widget apesal dgn busuk tu sebenarnya boleh adjust bagi kecik lagi. Yang lain, dah mantap! ;)

    BalasPadam
  29. SALES DI TWYNZHOPHOUSE http://twynzshophouse.blogspot.com/2012/02/24-hours-sale.html

    BalasPadam

Cerita Sensasi Terkini ---> Terhangat dan sensasi!!!