CERITA TERHANGAT!!! ---> TERBAIK!!!

Terhangat ..

Jumaat, 11 November 2011

Berhati-hati..!!!! Cuti Sekolah Bermula Maka Banyak Surat Saman Diterima

SURAT SAMAN DAN CUTI SEKOLAH

Cuti Sekolah VS Surat Saman
Setelah kita semua selesai menyambut Hari Raya Aidiladha dan telah selamat melakukan ibadah korban maka dibulan November ini akan wujud satu fenomena baru pulak yang akan berlaku........


Apa fenomena yang saya maksudkan........

Maksudnya adalah Cuti Sekolah ataupun School Holiday, maka dimasa cuti sekolah ini anda semua mungkin akan banyak menerima surat saman... mesti terkejutkan..kenapa pulak  dan apa kena mengena dengan surat saman dengan cuti sekolah....????

Ini bukan ada kena mengena pun dengan saman POLIS, JPJ, Majlis Bandaraya ataupun Saman Menyaman.

Maksud saya adalah.....
ini.....


ini haaa...... 


tengok..pepuas.........

Kad Undangan Ke Majlis Perkahwinan
Tahu tak apa tu.....?????

Inilah surat saman yang saya maksudkan...Kad Undangan Perkahwinan @ Kad Jemputan Kahwin
Mesti setiap minggu penuh rutin kita untuk pergi ke majlis kawin dan tak payah bersusah payah nak masak kat rumah...hehehehe.....

6 ulasan:

  1. tak bayak pun , saya biasa je nih heheh

    BalasPadam
  2. hehe surat2.. jrng dpt surat.. :D

    BalasPadam
  3. NICE BLOG....pakjoe nk bg tau nie pakjoe ada byk lg tip blog yg nk bg kt tuan blog jemput siggah ke laman blpg pakjoe jgn lpa tau sbb pakjoe dh follow...follow pakjpe pulak tau hahah

    BalasPadam
  4. pbee...hehee mesti ada punya tak 1 dapat 2..kan2 pbee

    saiazuan...surat cinta dapat tak..???

    cerita best...TQ...sy dah pun follow jugak.

    BalasPadam
  5. Kalau dah dapat undangan mesti kena pergi n jangan lupa salam keruk...

    BalasPadam
  6. denaihati..betul tuh, jgn menghampakan tuan rumah

    BalasPadam

Cerita Sensasi Terkini ---> Terhangat dan sensasi!!!