CERITA TERHANGAT!!! ---> TERBAIK!!!

Terhangat ..

Sabtu, 8 Oktober 2011

Jom Ramaikan Follower Serta Dapatkan Pembaca Blog Anda


  • Buat satu entri bertajuk: Ramaikan Follower, Dapatkan Pembaca

  • Letak banner blog ini dalam entri tersebut dan link ke entri blog ini.

  • Tuliskan dalam entri tersebut :-

  • 1- Nama Blog, Nama Blogger
    2- Tahun mula Berblog 
    3- Jumlah follower blog anda semasa join segmen ini.

  • Dah siap? Tinggalkan link entri anda tu di ruangan komen. HASRULHASSAN.COM


  • Ramaikan follower dan dapatkan pembaca...............

    Nama blog : AUTO : Dunia Blog Dan Permotoran
    Nama blogger : Hafizal
    Tahun mula berblog : 2011
    Jumlah Follower : 458 Pengikut

    25 ulasan:

    1. huhu.. saya pon join gak..:) nak tukar link ok saja... :) ... saya follow sini k..:)

      BalasPadam
    2. awk. . mcm mne na join nieyh? sy na ltak banner hasrul hassan lm entry blog. . tp ta pndai, . ajar ckit plizzzz

      BalasPadam
    3. Assalamualaikum...^^
      sayapun ingin join :)

      http://iinkamheelaputri.blogspot.com/2011/10/ramaikan-follower-dapatkan-pembaca.html

      Salam from Inodonesia ;)

      BalasPadam
    4. datang dari segmen sama...kalau sudi jomlah singgah ke blog Kancil

      http://kancil8349.blogspot.com/2011/10/segmen-hh-ramaikan-follower-dapatkan.html

      BalasPadam
    5. salam.. than sudi singgah blog sy... 4lo u.... salam kenal...

      BalasPadam
    6. lama juga akak tak singgah sini, akak pun join juga

      BalasPadam
    7. Salam Alaik

      ramainya follower anda..

      http://pemudattbc.blogspot.com/2011/10/ramaikan-follower-dapatkan-pembaca.html

      salam perkenalaan dari saya..

      Sebenarnya orang-orang yang beriman itu adalah bersaudara, 49:10

      BalasPadam
    8. hai..dr segmen yg same jgk :))
      follow sini jugak
      ^__^

      BalasPadam
    9. Terima kasih kerana sudi singgah dan join segmen saya. Kepada yang sudi follow blog ini, diucapkan terima kasih banyak-banyak, tentu suka tuan punya blog...harap blog semakin maju di masa hadapan.

      Sebarkan ilmu yang baik untuk beroleh kebaikan yang baik.

      www.hasrulhassan.com

      BalasPadam
    10. Hello ADMIN. Lina dtg dari segmen yang sama. Already follow here. Kalau ada masa, singgahlah blog Lina balik :) http://koreanpoplovers-amalina.blogspot.com/2011/10/ramaikan-follower-dapatkan-pembaca.html

      BalasPadam
    11. Mak dara dtg dari segmen yang sama.. salam perkenalan dari Mak Dara..

      BalasPadam
    12. teoinkk!
      dari segmen yg sameee!
      salam kenaiii ye
      mesti byk cite pasal moto kete?
      ehh
      yeke?
      hhehehehe

      BalasPadam
    13. hye. saya dari segmen HH. datang jenguk blog ni. kalau sudi jenguk pulak blog saya eh. btw, saya da follow kamu :)

      http://waniewonek.blogspot.com

      BalasPadam
    14. bw dari segmen yang sama :) visit mine too. imazara.com

      BalasPadam
    15. dtg dr segmen yg sama...

      done follow here...=)
      jmput sggh blog saya pula...=)

      BalasPadam
    16. hye dear :) ryn singgah dari segmen same !
      salam perkenalan..hehe.. blog awak cantik !
      meh laa singgah blog ryn pulakk..

      BalasPadam
    17. Assalamualaikum...
      Singgah dari segmen Ramaikan Follower,Dapatkan Pembaca...

      Salam Perkenalan...

      Ada masa singgah My Blog Babat87.blogspot.com...
      Thanks...

      BalasPadam
    18. singgah sini dari segmen hasrul hassan - Jom ramaikan follower serta dapatkan pembaca.

      jemput ke blog saya ye?

      MOHD NASER.com

      BalasPadam
    19. salam kenai..terjah dri segmen yg same..happy blogging :P

      BalasPadam
    20. Hye hye :)

      Miera dtg dr segmen yang sama .
      Jemput ke blog Miera :D

      Salam Perkenalan !

      BalasPadam
    21. salam dh follow blog awk =)
      simple + niCe ^_^
      ade mse jnguk2 blog sye ye chentahati19.blogspot.com

      BalasPadam

    Cerita Sensasi Terkini ---> Terhangat dan sensasi!!!