CERITA TERHANGAT!!! ---> TERBAIK!!!

Terhangat ..

Rabu, 21 September 2011

Perodua Myvi 1.5 | Myvi Extreme 1.5

PERODUA telah mengeluarkan Myvi 1.5 baru yang diberi nama Myvi Extreme dengan kapasiti 1.5

MYVI Extreme 1.5
Di sini ditunjukkan sedikit gambar mengenai Perodua Myvi 1.5 Extreme





Harga yang ditawarkan bagi Myvi 1.5 Extreme ini adalah bermula daripada RM 58,200.00 bagi Solid dan RM 58,700.00 bagi Metallic

Maklumat berkaitan harga bagi MYVI 1.5 Extreme : Harga Myvi 1.5 Extreme

Spesifikasi lengkap : Myvi 1.5 

Kepada peminat kereta Myvi dan mungkin yang masih mencari kereta pilihan anda boleh pergi ke Pusat-pusat Pengedar Perodua yang berhampiran...bagi melihat dan memandu uji kereta ini.

10 ulasan:

  1. dah tengok..sempoi je kan..tp tu la..mahal la plak...

    jom tolong like pic sue kat link dibwah ni

    http://www.ourbestmoments.com.my/gallery-details/46194

    BalasPadam
  2. kalo rajin tolong la promote skali kat blog hafizal..jasamu akan ku kenang..hehehehe

    BalasPadam
  3. pada aku kete ni mahal la bro :(

    BalasPadam
  4. suriani....mahal tapi puas ati, boleh nanti sy cuba promote k.

    Shah...mahal dan bergaya, ala cari lah keretsa ikut kemampuan..betul tak

    BalasPadam
  5. tq ye hafizal....nak bagitau nih..start keja kat tempat baru awal bulan seploh...excited..tapi nerves pn ada..xtau environment cmna nnt...pasni xbleh nak bersukaria berblogging dh ni...adus...

    BalasPadam
    Balasan
    1. kesian dia..tak pe lah all the best

      Padam
  6. cantiknye myvi 1.5 ni kan? =."

    BalasPadam
    Balasan
    1. yup memag cantik...tak nak amik ker..????

      Padam
  7. sy dah rembat satu, anda bile lagi..mmg lagi power lagi best la !!!

    BalasPadam
    Balasan
    1. tahniah2.....sy cukup lah yg satu.

      Padam

Cerita Sensasi Terkini ---> Terhangat dan sensasi!!!