CERITA TERHANGAT!!! ---> TERBAIK!!!

Terhangat ..

Khamis, 22 September 2011

Filem : Bini-Biniku Gangster

FILEM BINI-BINIKU GANGSTER

Bini-Biniku Gangster
Sinopsis Bini-Biniku Gangster:- Manja dan Herry adalah sepasang suami isteri yang sangat romantik dan saling sayang menyayangi. Bagi Herry, Manja adalah seorang isteri dan suri rumah yang baik. Sedaya upaya Manja cuba menyembunyikan identitinya sebagai seorang ketua kumpulan gangster. Dipejabat, Herry kerap dibuli oleh Mat Saja, tetapi setiap kali Herry dibuli pasti Mat Saja akan menerima balasannya.
 Perkahwinan mereka yang sudah berusia 2 tahun itu masih belum dianugerahkan anak disebabkan Manja yang pernah mengalami kecederaan perut akibat kisah silam, membuatkan Manja berasa serba salah lalu cuba mencarikan seorang isteri yang boleh memberikan anak untuk suaminya yang tersayang. Ia juga adalah untuk mengalih perhatian Herry dari mengetahui aktiviti luarnya yang semakin sibuk setelah bergelar ketua kawasan, tambahan pula kawasannya kerap diganggu oleh musuhnya Min Siam.

Manja melamar Reanna, rakan sepejabat Herry yang baru untuk menjadi madunya. Walaupun redha dengan perkahwinan suaminya yang baru, jauh disudut hatinya perasaan cemburu melihat kemesraan Reanna dan Herry. Maka berlakulah perang dingin antara Manja dan Reanna dirumah. Sedang mereka asyik bergaduh, tiba – tiba Herry menghilangkan diri. Kedua dua madu itu berusaha mencari Herry di merata tempat, Manja bergegas ke tempat musuhnya iaitu Min Siam, kerana khuatir Herry diculik ahli kumpulan Min Siam.
Tajuk Filem:
Bini-Biniku Gangster

Pengarah:
Ismail bob Hashim

Penerbit:
Metrowealth Movies Production Sdn. Bhd.

Dipawagam:
22 September 2011

Pelakon Bini-Biniku Gangster:
Shaheizy Sam
Yana Samsudin
Intan Ladyana
Zul Handyblack

Sumber : mygosip.my

1 ulasan:

Cerita Sensasi Terkini ---> Terhangat dan sensasi!!!