CERITA TERHANGAT!!! ---> TERBAIK!!!

Terhangat ..

Selasa, 28 Jun 2011

Macam Mana Nak dapatkan BE (Buffered Earnings)..?? Nak Tahu..Baca Sini...!!!

Salam semua....

Macam Mana Nak dapatkan BE (Buffered Earnings)..??

Tajuk ari ini khusus buat mereka yang masih baru dalam dunia blogging...hehehehe...macam tutor yang bijak jer, padahal baru sahaja belajar membuat blog.

OK...berbalik pada tajuk di atas, aku nak berkongsi macam mana blog kita nak dapatkan Buffered Earnings daripada Nuffnang. seperti blog aku yang tak seberapa ini.
Buffered Earnings yang pertama dari Nuffnang
Inilah Buffered Earnings yang pertama blog malaysiascore terima daripada Nuffnang. Terima kasih Nuffnang kerana memberi  penghargaan kepada blog malaysiascore ini.... terima kasih sekali lagi dari saya untuk Nuffnang.

Pada permulaan apa yang perlu kita buat adalah, kita kena sentiasa aktifkan blog kita dengan membuat banyak entri dalam satu hari dan rajin-rajinkan diri untuk menjelajah ke blog-blog yang lain.

Ini untuk memastikan yang blog kita akan sentiasa mendapat pelawat dan dapat meningkatkan pengunjung di blog kita.

Yang kedua pula kita perlulah mendaftarkan blog dengan Nuffnang...kalo tak daftar macam mana nak dapatkan iklan dan Bufferd Earnings...yerk tak..!!!

Macam mana nak daftar di Nuffnang...???  Anda kenalah pergi ke web site Nuffnang di situ ada di tunjukan cara-cara dan syarat-syaratnya.

Setelah kita melakukan perkara yang pertama dan kedua tadi barulah kita memohon tiket kepada Nuffnang untuk mendapatkan Buffered Earnings jika masih tak dapat Buffered Earning dari Nuffnang.

Macammana nak memohon tiket dari Nuffnang..???

1. Buka web site Nuffnang nanti akan keluar macam dalam gambar ini :

Web Site NUFFNANG

2. Tekan Contact Us dan akan nampak macam ini. 

Soalan Untuk NUFFNANG


3 Lepas tu akan keluar CREATE TICKET anda akan nampak SUPPORT dan CREATE NEW TICKET kemudian klik di BLOGGER ENQUIRIES/SUGGESTIONS. Dah tekan belum...??? Lepas tu klik ker NEXT.

Lepas tekan NEXT akan keluar seperti ini pula...

Maklumat yang diperlukan oleh NUFFNANG

Lepas itu anda perlu isi segala maklumat yang diperlukan seperti Nama, Email, Tajuk yang berkaitan BUFFERED EARNINGS dan coretkan soalan yang berkaitan. Setelah semua data dan maklumat diisi barulah anda tekan SUBMIT TICKET.

Setelah siap semuanya baru lah anda pergi ke FINDING TICKETS dan anda akan nampak segala maklumat yang ada isi tadi dan dalam masa 24 jam pihak NUFFNANG akan memberi email kepada anda, anda boleh baca segala maklumat yang di berikan.  

Sekian sahaja untuk perkongsian ilmu dari saya. Terima Kasih...hehehehe...semoga berjaya kepada semua.

10 ulasan:

  1. nice tips.. tapi nak dapat BE, kene first cashout dulu kan ?

    BalasPadam
  2. Bulan lepas dapat sekali 5,
    bulan ni hampeeeh haha
    sebab aku jarang blog walking hehe

    BalasPadam
  3. Whoa, dasat ar ada BE..bkn senang nk dpt tuh..anyway, Good Luck & Happy Blogging! ;-)

    BalasPadam
  4. ANDRIK...TQ
    FREAKY..TAK PERLU, SAYA DAH BUAT DAN BERJAYA DAPAT BE
    NZYRAHUN...KENA LAH RAJIN2
    UPFITS...TQ NIE SEMUA ATAS TUNJUK AJAR DARI KAU JUGAK.

    BalasPadam
  5. kt kotak subject tu nk tulis apa ek?trimas..bdk baru.. :)

    BalasPadam
  6. Oh, tak tau lak cara ni...nak try cuba la bro...thanks... :)

    BalasPadam
  7. pex...tulis lah pertayaan..contoh kenapa blog saya tidak dapat B.E
    Petik..Cuba yerk

    BalasPadam
  8. info menarik.thnx..sy hmpir 8 bulan ngn nuffnang baru dpt 2.50..huhhu

    BalasPadam
  9. Dhia, awak okey la jugak dapat 2.50..saya baru 0.25 je..huhuuhuh

    BalasPadam

Cerita Sensasi Terkini ---> Terhangat dan sensasi!!!