CERITA TERHANGAT!!! ---> TERBAIK!!!

Terhangat ..

Jumaat, 3 Jun 2011

BLOGGER HIJAU , MAI SINGGAH SAT NOO

Assalammualikum dan Salam 1 Malaysia

Apa khabar semua....? harap sihat yek para bloger seantero.

Santai Bersama BEN ASHAARI

segmen yang baik untuk memperkenalkan.......blog kita semua.



SAYA SUKA BLOG .........


Kenapa yek saya suka blog, padahal saya malas nak taip panjang2 mcm nie.


KISAH SELANJUTNYA.....


Macam nie lah saya ceritakan serba sedikit dan boleh jugak untuk berkongsi dengan para bloggers pasal entri-entri yang ada pada blog saya.... hehehe.....

Saya suka blog setelah melihat sahabat saya membuat blog dan banyak idea yang menarik yang boleh dikongsi, dibaca dan banyak juga lah ilmu pengetahuan yang dapat, lagi-lagi berita-berita yang menarik dan sensasi dan yang penting dapat gak menjana pendapatan dari iklan.

Kalo bley nak berkongsi pendapat dengan kekawan bloggers yang ada untuk memberi sedikit maklumat berkaitan :-
-mcm mana nak tarik blogger supaya singah di tempat kita.
-membuat posting yang menarik
-menjadikan blog kita tarikan utama

20 ulasan:

  1. aku suka blog kerana ia memberi kepuasan. huhu

    Mata dan Pemikiran

    BalasPadam
  2. apa lg freaky...follow lah

    BalasPadam
  3. ,salam perkenalan.. singgah sini terjah blog kategori kanak2 ribena bak kata abg Ben... hehe ~ (^^,)

    BalasPadam
  4. same lah kita kanak2 ribena..sep sikit! hihi

    http://aida4eva.blogspot.com

    BalasPadam
  5. saye suke blog sebab blog boleh hilangkan stress saye. kehkeh

    BalasPadam
  6. singgah dr blog abg ben ;)

    jemput singgah blog nenek http://penglipurlarafasola.blogspot.com kalau nk follow pun buleh! hehe ;D

    BalasPadam
  7. hi kanak kanak ribena =D

    http://www.my-shopping2u.com/2011/06/disebalik-telapak-tangan-subhanallah.html

    kalau rasa cute meh la sini lak..

    BalasPadam
  8. izat : nie bukan sebarang kanak2 hehehe...
    aida4eva : Budak baru belajar katakan...
    cik azeya : Bagus lah tak de lah tension memanjang
    Nenek Fasola : tq kerana sudi singgah.
    shopping2u : ok lah kan....sy datang yerk.

    BalasPadam
  9. Assalamualaikum..
    aipp.. aippp..
    Nadh wat lawatan kat geng blogger ijau ni. :)

    Salam ziarah, salam lawat dari Nadh. :)

    Jemput la baca 100 Letters of LOVE
    . and Pemes Versi Nadh
    rajin kalau komen ya. Nadh baru belajar buat cerita ni.. :) Mungkin dengan teguran sahabat semua dapat improve skill menulis Nadh. Maceh ya. :)

    BalasPadam
  10. Hijau bukan sebarang hijau..ngee...

    lulu datang up trafik...
    weewuuu............

    BalasPadam
  11. Datang jenguk Blog Geng Hijau nih! Under 25? Erkkk!!!! ;-P

    UpProfits Latest Entry : Artis vs Bloggers | Cari pasal atau Publisiti Murahan?

    BalasPadam
  12. singgah terjah gedegam-gedegam dri blog Terpopular B.A..hehe... Keep it yeah.. ^^,

    n follow u =)

    jemput singgah yer

    http://cheguabbas.blogspot.com/

    BalasPadam
  13. nak cat hijau sikit sini ;)
    kalau tak hijau cepat datang blog Tia ..
    kita kasi hijau sama2 . ngee ~

    Bila Ku Temu Bahagia

    BalasPadam
  14. hye! :D

    *si blogger hijau

    BalasPadam
  15. mengunjungi blog korang.
    dtg dari blog abg ben;D

    apisv2.com[GO]

    BalasPadam
  16. hye2 blogger hijau..come and visit u ^_^

    please visit mine
    http://shuhaida313.blogspot.com/2011/06/blogger-hijau-mai-singgah-sat-noo.html

    BalasPadam

Cerita Sensasi Terkini ---> Terhangat dan sensasi!!!